เรื่อง Tail Risk Killers: How Math, Indeterminacy, and Hubris Distort Markets

By | October 2, 2016
รายการออมทรัพย์ – โดยไกลที่ปลอดภัยที่สุดของเงินให้ทุนทั่วถึงและคุณมีเสรีที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณมุ่งหวัง แบงค์จ่ายดอกเบี้ยเงินฝากออมทรัพย์ของคุณเพราะคุณสนับสนุนให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การลงทุนครั้งนี้เป็นที่สมบูรณ์เกี่ยวกับผู้ที่มีความสมใจกับผลรวมเงินที่น่าสนใจขนาดเล็กที่ชี้แจงโดยธนาคาร (ใกล้เคียงร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับการเสี่ยงในการลงทุนพอกพูน

แม้จะมีสิ่งที่หลายคนถือว่าการรวมเงินกู้ผู้เรียนไม่จำเป็นต้องรอจนกว่าหลังจากที่มหาวิทยาลัย ในความเป็นจริงมีประโยชน์มากมายที่ได้รับการดำเนินต่อในขณะที่คุณยังคงทนในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนิสิตขณะที่อยู่ในพิทยาคารสามารถลดหนี้ก่อนที่คุณจะเริ่มต้นในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงต้นตอผลประโยชน์จากการควบรวมกิจจานุกิจของหนี้เงินกู้นักเรียนอื่นในขณะที่ยังอยู่ในสถานที่เรียนคือการที่คุณสามารถหลบการเพิ่มขึ้นของใด ๆ ที่อยู่ในความสนใจ ในเดือนกรกฎาคมปี 2006 อัตราค่าตอบแทนสำหรับเงินให้สินเชื่อนิสิตแห่งชาติเพิ่มอย่างรวดเร็ว ไม่มีอะไรที่พิทักษ์ไม่ให้ชนิดของทัวร์ที่เกิดขึ้นอีกครั้งเป็น ไม่ช้าก็เร็วหนี้ของคุณอยู่ในงบการเงินรวมและลงกลอนเหยื่อโอกาสอันควรน้อยของอัตราที่ไวของการทวีคูณเป็นจุดบ๊วยที่ต้องรอบคอบกับการแลกเปลี่ยนที่อยู่อีเมลของคุณหรือยัก หนึ่งหรือสองตัวอักขระผิดหรือเลว, ทิศทางที่ไม่ถูกต้องของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณปันออกในราคา คุณอาจสูญเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าบ่อยเกิน โดยเหตุนั้นจึงไม่รู้ของ หุ้นส่วน ใด ๆ ที่มีอย่างตึงเพื่อทำร่วมกับท่านผ่านทางอีเมล์
Tail Risk Killers: How Math, Indeterminacy, and Hubris Distort Markets Description


Reshape your investing strategy for an increasingly uncertain world “An engrossing, fast-paced, terrific read for anyone interested in the financial imbalances due to too much reliance on math and too little respect for indeterminacy.”
โ€•Tyler Durden, ZeroHedge.com The world does not unfold according to a fixed set of rules. It is a dynamical system whose evolution looks like a bell curve with fat “tails.” The same is true of financial markets. However, every day we rely on the certainty and precision of mathematical strategies that assume the contrary to control and grow wealth in markets. Tail Risk Killers shows you how the rigidity of model-based thinking has led to the fragility of today’s global financial marketplace, and it explains how to use adaptive trading strategies to mitigate risk in impending market conditions. Risk management veteran Jeff McGinn pokes holes in prevalent assumptions about how financial markets act that tend to underestimate the likelihood of occurrence of extreme events. Through clear, conversational writing, real-world anecdotes, and easy-tofollow formulas, he provides a glimpse into the way tomorrow’s successful traders are viewing financial marketsโ€•with an eye for probability distributions. While illustrating how to protect your assets from tail risk, he shows you how to:

  • Implement the six axioms for risk management
  • Prepare for the unintended consequences of central banks suppressing tail risk
  • Identify and avoid the dark risks hidden in today’s derivative-laden financial system
  • Anticipate the fate of credit default swaps that may not face extinction

McGinn argues that the intervention of central banks has robbed global markets of their opportunities to adapt, but this highly relevant book shows you that it is not too late to adapt your portfolio to survive the extreme events that happen more often than popular financial models suggest. Tail Risk Killers helps you discover useful information and processes beyond the focus of industry standards, helps you connect the dots of evolving trading strategies and time your next trade for maximum profitability.Tag Tail Risk Killers: How Math, Indeterminacy, and Hubris Distort Markets: Tail Risk Killers: How Math, Indeterminacy, and Hubris Distort Markets,รีวิว , Review , Tail Risk Killers: How Math, Indeterminacy, and Hubris Distort Markets