Review 529 and Other College Savings Plans For Dummies

By | September 24, 2017
กองทุนรวม – คำเฉลยที่มั่นคงที่สุดที่จะ “ฉันจะอุปการะเงินกับเงิน” เป็นเงินลงทุนเงินทุนรวมมี เงินทุนรวมเปิดทางให้คุณสระน้ำเงินของคุณกับผู้ลงทุนอื่นที่จะซื้อของหุ้นของความหลากของ หุ้นส่วน มีผู้สั่งการกองทุนรวมที่ทำเงินลงทุนในเอกสารถือหุ้นต่างๆ การเสี่ยงจากการลงทุนในกองทุนรวมที่ลดลงการลงทุนในหุ้นเป็นเงินของคุณจะแผ่กระจายไปซื้อความต่างๆนาๆของหุ้นฉะนั้นหากหุ้นมีสมรรถนะต่ำแล้วคนอื่น ๆ สูญเสียความเท่าเทียม เงินลงทุนประเดิมในกองทุนรวมที่สูงขึ้นและคุณจะหลงใหลที่จะแบกภาระค่าใช้จ่ายเช่น “โหลด” ซึ่งผู้สั่งการกองทุนรวมค่าจับจ่ายใช้สอยเนื่องด้วยการดำเนินการบ/ชของคุณ

มีหลายวิธีการที่คุณจะได้มาเงินกู้รวมเป็น คุณเชี่ยวชาญได้รับเงินกู้ยืมของรัฐบาลกลาง, ธนาคารหรือผู้ให้กู้เอกชน แต่ไม่ว่าสิ่งที่คุณเลือกที่จะทำเช่นนั้นไม่; การควบรวมกิจจานุกิจจะมีผลอย่างมากต่อการดำเนิน ออกจากวิทยาลัยภายใต้หนี้ของพวกเขา การคิดก็คือว่ามันใช้กาลเพียงหนึ่งการชำระเงินต่อเดือนเพื่อให้คุณสามารถชำระหนี้ของคุณปิดเร็วขึ้นและมีการชำระเงินรายเดือนที่ต่ำกว่าที่คุณคิดได้ตามปกติญิบคุณจะมีการซักล้างเงินที่ต่ำต้อยหลังจากที่คุณได้รวมเงินให้สินเชื่อของนักเรียน เมื่อจำนวนของสำนักงานการสาธยายคะแนนเครดิตของคุณที่พวกเขากำลังสอดส่ายที่ชำระเงินรายเดือนขั้นต่ำ แทน จะต้องซักล้างเงินหลายต่อเดือนเพื่อนักศึกษากู้ยืมของคุณคุณต้องชำระเงินที่ต่ำกว่าผลรวมของการชำระเงินของอายุที่ อีกครั้งรวมจะช่วยให้แต้มของคุณดูออกสิ่งที่คุณได้มาเมื่อมันเข้าสตางค์ให้สินเชื่อรวม มันเป็นข้อสำคัญที่จะไม่มีพิธีรีตองกับสิ่งที่พวกเขาจะได้มาสิทธิตามพระราชบัญญัติการเรียนระดับอุดมศึกษา มีข้อดีบางสิ่งสำหรับนักศึกษาเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดรับทราบว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการวิเศษเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในข้อพิสูจน์มีที่จะทำ คิดบางส่วนที่พบมาก529 and Other College Savings Plans For Dummies Description

There’s no question: The cost of college continues to soar, even when the rest of the economy stagnates, and this reality is not likely to change any time soon. Fortunately, everyone, including you, the various governments (federal and state), and the colleges themselves, are in on this secret, so everyone can plan and plot, well in advance of that eventual first day of your child’s freshman year, ways to get that child there, and ways to help you pay the bills when they happen. Consider this book to be your accomplice. 529 & Other College Savings Plans For Dummies is simply a way to find a reasonable solution to a seemingly unreasonable problem: saving for future college costs in the sanest, least stressful way possible for you. In keeping with the theme of stress reduction, you can use this book in a variety of ways:

 • As a reference: It’s all here: the ins, the outs, the do’s, and the don’ts. The world of college savings is one of very specific rules, and they’re here, in all their glory, and they’re all explained.
 • As an advisor: It’s a case of the very good savings techniques, the merely okay savings techniques, and the truly ugly techniques (which you really want to avoid), and this book highlights them all.
 • As a little light reading: Amazingly enough, the topic of money can be mildly amusing, and college savings is no exception. Read this with an eye towards the absurd, and you won’t go far wrong.

This down-to-earth book is designed to explain the strategies that are out there to help you save, save, save. There’s no doubt that the bill will be large; there’s also no question that, with planning, strategy, and purpose, you can achieve your goal. To help you get there, this book covers all these vital topics, and more:

 • Evaluating all your resources
 • Understanding the basics of Section 529 plans
 • Working around the 529 shortcomings
 • Contributing to Coverdell accounts
 • Choosing savings bonds that work
 • Looking at your investment options
 • Searching for scholarships, fellowships, and grants
 • Tapping into your Roth IRA
 • Financial Aid 101

In this one-size-fits-all world, the powers that be have recognized that all people don’t save money the same way. Some save more, some save less, some can live with risk, and others can’t tolerate any risk. Clearly, no two are alike, but you’re all savers, either present or potential. Numerous options exist that make saving possible and desirable for everyone. 529 & Other College Savings Plans For Dummies is here to tell you that it is possible to understand the costs associated with college, both right now and in the future, and then find ways to pay for those costs.


Product Tag 529 and Other College Savings Plans For Dummies: 529 and Other College Savings Plans For Dummies,รีวิว , Review , 529 and Other College Savings Plans For Dummies