Reviews Invest Like a Shark: How a Deaf Guy with No Job and Limited Capital Made a Fortune Investing in the Stock Market

By | July 11, 2016
สินเชื่อรวม – ประกาศ มันเป็นไปได้มากว่าถ้าคุณไปที่โรงเรียนมีแนวโน้มที่จะอยู่กับชนิดของหนี้เงินกู้ยืม นักเรียนบางส่วน ในแต่ละปียืมนี้เป็นเงินกู้ใหม่และไม่ซ้ำกันที่จะช่วยให้สำหรับค่าเล่าเรียนและค่ายังชีพของคุณ เมื่อบรรดามีได้ถูกพูดและทำ แต่หนึ่งในวิธีที่ดีที่สุดที่จะประหยัดเงินผ่านการควบรวมภารกิจกู้ยืมเพื่อการเล่าเรียน ในการรวมเงินกู้เด็กนักเรียนคุณได้รับเงินกู้ชำระเงินถ้วนเป็นจุดในบั้นปลายที่ปฏิรูปหนี้ของคุณจะปันส่วนเครดิต เมื่อคะแนนของคุณจะคิดการเสนอของแจกแจงที่มี หุ้นส่วน พิจารณาหนี้ของคุณในการวัดใจเมื่อเทียบกับเครดิตที่มีวงเงินที่ใช้ เมื่อคุณมีเครดิตเพิ่มพูนมี แต่ใช้งานน้อย (เช่นเมื่อคุณรวมหนี้เงินกู้นักศึกษา) หลังจากกรณีที่มีคะแนนที่สูงขึ้น ครั้นแล้วถ้าไม่มีเหตุอย่างอื่นให้คำนึงที่จะช่วยให้การรวมคะแนนความน่าเชื่อถือของคุณเป็นจุดบ๊วยที่ต้องประหยัดถ้อยคำกับการผ่านที่อยู่อีเมลของคุณหรือเขยิบ หนึ่งหรือสองตัวอักษรผิดหรือเลว, ทิศทางที่มิชอบของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณเบิกในราคา คุณอาจเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าบ่อยเกิน ต่อจากนั้นจึงไม่รู้ของ หุ้นส่วน ใด ๆ ที่มีอย่างตึงเพื่อทำงานร่วมกับเจ้าผ่านทางอีเมล์สมุดบัญชีออมทรัพย์ – โดยไกลที่พ้นภัยที่สุดของเงินให้ทุนภาพรวมและคุณมีอิสระที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณอยากได้ แบงค์จ่ายดอกเงินฝากออมทรัพย์ของคุณเนื่องจากคุณกรุณาให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การลงเงินครั้งนี้เป็นที่สมบูรณ์แบบเพราะด้วยผู้ที่มีความพอใจกับจำนวนเงินที่น่าสนใจขนาดย่อมที่อธิบายโดยธนาคาร (ประมาณการร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับความเสี่ยงในการลงทุนเพิ่ม


Invest Like a Shark: How a Deaf Guy with No Job and Limited Capital Made a Fortune Investing in the Stock Market Description

Profit from Your Unique Advantages as a Small Investor–Speed and Flexibility!

 

“The book you are holding is, hands-down, one of the most original and insightful books I have ever read when it comes to teaching you, the individual investor, not only why you have the ability to beat the Whales of Wall Street, but also how you can do it.”

–from the foreword by James J. Cramer, CNBC’s Mad Money and TheStreet.com

 

“Even investors who concentrate on fundamentals can benefit from Jim DePorre’s Shark approach to investing. At the very least they will know why, for a time, they can get the facts right but the stock wrong.”

–Herb Greenberg, senior columnist, MarketWatch.com

 

“There are very few traders who have RevShark’s intuitive feel for the market. I especially appreciate Rev’s unique ability to recognize and utilize the distinct advantages of being a smaller, individual investor versus the less agile large institutions.”

–Barry Ritholtz, Chief Investment Officer, Ritholtz Capital Partners

 

As an individual investor, you can swim circles around the “whales” of Wall Street…by investing like a shark! In this book, James “RevShark” DePorre reveals how to maximize your powerful and unique advantages as a small investor: speed and flexibility. You’ll develop a completely new way of looking at the stock market, learn when to attack, how to move aggressively, how to stay flexible…and when to swim away in the face of danger. You’ll learn why “buy and hold” is today’s riskiest strategy…and exactly what to do instead. In short, you’ll learn the same disciplined investment techniques that helped DePorre build a tiny nest egg into a huge fortune and transformed his life.

 

If you read TheStreet.com, RealMoney.com, or SharkInvesting.com, you already know DePorre and his inspiring personal story of how he lost his hearing, career, and marriage…turned to online investing out of desperation…and succeeded beyond his wildest dreams. Now, in this fast-paced, insightful, and entertaining book, DePorre shows how you can do it, too.

 

How to invest like a shark…

  • Stay in motion, trolling for your “next meal”
    Stalk your prey patiently, relentlessly, and without emotion

    Product Tag Invest Like a Shark: How a Deaf Guy with No Job and Limited Capital Made a Fortune Investing in the Stock Market: Invest Like a Shark: How a Deaf Guy with No Job and Limited Capital Made a Fortune Investing in the Stock Market,Review , เรื่อง , Invest Like a Shark: How a Deaf Guy with No Job and Limited Capital Made a Fortune Investing in the Stock Market